Kim.jpg

Kim Lauridsen Hansen, branch manager

Selvom Kim startede hos CB Svendsen som Branch Manager for TrapMe den 1. januar 2018, så har han egentlig været en del af projektet siden starten af 2016 hvor han var direktør i en anden virksomhed, hvor de lavede et remote trap projekt. Undervejs i dette projektet stødte han på Morten Jensen og han kollega Daniel Bergroth. Morten havde allerede patenteret den løsning som de arbejdede på, og for at gøre en lang historie kort, så købte CB Svendsen projektet og udviklede fælden og portalen færdig.
Tilbage i 2016 opstillede Kim og en tidligere kollega, de dogmer som de, og nu vi, målrettet har styret efter:
• Monitorer og dræbe rotter og mus … så nemt som muligt
• Nem at opsætte. Skal passe i de daglige rutiner som skadedyrsbekæmperen har, uden brug af yderligere kundskaber. Må ikke kræve kursus.
• Ingen eftermontering af SIM kort
• Stærkt GSM signal
• Få men værdifulde beskeder: 1: Åben og aktiveret 2: Fangst 3:Lukket 4: Batteri ok 5: GSM signal ok.
• Lang levetid på batterierne: 3 år ved normal drift.
• Høj kvalitet: Det siger vel sig selv.
• Lav pris: (Markedspriserne var for høje og passede ikke til skadedyrsbekæmpernes daglige rutiner)
• Nemt kontrol og analyseværktøj: Portalen
• En remote fælde er ikke en løsning – Det er et værktøj til den professionelle.

”Når jeg ser ansigtsudtrykket på en skadedyrsbekæmper, der har prøvet fælderne første gang og har opdaget hvor nemt og effektivt det er, så kan man kun blive glad”.

”Jeg ser frem til at færdiggøre et forhandlernet i Europa og andre lande med 2G netværk. Alle de spændende møder og samtaler det giver. At gøre det samme når nye netværkløsninger er færdigudviklet (og jeg kan næsten ikke vente…), optimere fra markedsfeedback. Den glæde der er i, at vores kunder inderligt hjælper os, ved at komme med feedback, den kan ikke beskrives. Den overgås kun af glæden ved at fortælle kunden, at nu er det implementeret.  Og så jeg frem til det næste produkt, og det næste produkt, og det næste produkt..”

Jennifer Hernandez

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Suspendisse nec congue purus. Donec ac fringilla turpis. Fusce at massa nec sapien auctor gravida in in tellus. Mauris id fermentum nulla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Michael Wilson

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Quisque congue porttitor ullamcorper. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Donec eu est non lacus lacinia semper. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis.