Produktet

TrapMe er den første klapfælde der med 100% sikkerhed registrerer online om der er fangst – eller ikke. Dermed undgår brugeren unødig kørsel og arbejdsdagen optimeres.

TrapMe er bygget til professionelle – Plug & Play – Nem Opsætning – Bare sæt den...

TrapMe er bygget til indendørs- og udendørs brug – Optimeret til de hårde forhold en rotte og musefælde arbejder i – Hård regn, sne, sol, -20 °C, +50 °C -  IP67. Bare kom an...

Nem online Portal kan bruges på laptop, tablet eller smartphone. Portalen giver komplet kontrol, uanset om det er 1 eller tusinder af fælder, ved hjælp af rapportmodulet og alarm beskeder.

TrapMe roamer efter det bedste signal i alle lande (som er i vores IOT connectivity plan). Vi benytter WiseSim som er SIM-card løs.

TrapMe er batteridrevet og har under normale forhold 3 års levetid. Batterierne kan skiftes.

TrapMe fælden arbejde med et patenteret målesystem der indikere om der er fangst eller ikke..

• Åben og aktiveret: TrapMe måler og sender signal til TrapMe Portalen.
 Fangst: TrapMe måler og sender signal til TrapMe Portalen.
• Lukket – falsk alarm: TrapMe måler og sender signal til TrapMe Portalen.
 

Placeringen

TrapMe kan placeres hvor som helst hvor der er mobildækning udendørs/indendørs, i alle lande som er i vores Connectivity Plan. Læs mere om den her.
Fælden er designet til at passe til eksisterende depoter.

Mobildækning

Med TrapMe´s IOT roamingløsning sikres altid optimal dækning. Se hvilke selskaber vi samarbejder med her.

 

Portalen

TrapMe Portalen giver brugeren et komplet overblik – live og historisk – på hver sag, kunde og fælder – gemt på en sikker cloud-server der kræver et unikt brugernavn og password for at opnå adgang.

TrapMe’s brugere får adgang til en let og overskuelig Portal som tilbyder værktøjer til styring og observation af fælder og data. Portalen opdateres i det øjeblik fælden sender ny data og brugeren adviseres øjeblikkeligt via portalen.

Portalens opsætning gør at hver bruger kan bruge produkt og Portalen efter eget ønske. Portalen er opbygget således at styring af et stort antal fælder er let overskueligt. Via sidens virtuelle oversigtskort kan fælder placeres og observeres uden at man mister overskueligheden. Al relevant information såsom billeder, placeringsbeskrivelser, fælde ID osv. kan tilføjes den enkelte fælde. Datarapporter vedrørende en enkelt eller flere fælder kan udskrives og alt data gemmes.

Til større erhverv giver hjemmesiden mulighed for flere brugerniveauer med henblik på ledelse af flere teknikker og med fuld rådighed over virksomhedens fælder. Der er også mulighed for integration andre systemer. 

SPECIFIKATIONER

Se specifikationer her