Produktet

TrapMe er den første klapfælde der med 100% sikkerhed fortæller dig, om den har fanget et skadedyr eller om det er falsk alarm. Dette sparer brugeren for unødvendige udkørsler og serviceringer og kan blandt andet medvirke til en optimeret planlægning af arbejdsdagen. Med sikkerhed for information om fangst, samt advisering øjeblikkeligt vil brugerens kontrol og servicering kunne være hurtig, præcis og sikre kundens tilfredsstillelse.
    
Fældens innovative design tilbyder en lynhurtig udløser, som selv de hurtigste skadedyr ikke kan undvig og sammen med de stærke kæber er denne fælde det ultimative våben i krigen mod skadedyr. Fælden er stabil og kan aktiveres, hvorefter den kan placeres uden fejludløsning. Derudover kan fælden klargøres med lokkemiddel inden aktivering.

Fælden erstatter standard mekaniske klapfælder og kan bruges i stort set alle eksisterende giftkasser uden nogen form for ændring eller tilføjelser til kasserne. Blot placer og aktiver. Fælden er batteridrevet og har lang levetid med mulighed for nemt at skifte batteripakke.


Placeringen

TrapMe kan placeres hvor som helst hvor der er mobildækning udenfor som inde og produktet virker i alle lande. Fælden er designet til at passe til eksisterende giftkasser og kan roligt benyttes i kasser der er lavet af metal.

Mobildækning

Med TrapMe´s roamingløsning tilsikres altid optimal mobildækning.

Data

Alt data fra en fælde, er fældens ejers ejendom og ingen andre brugere har mulighed for at tilse disse data.
Ved lederstyring har lederen adgang til alle firmaets brugeres data.


Hjemmesiden

TrapMe’s brugere får adgang til en let og overskuelig hjemmeside som tilbyder værktøjer til styring og observation af fælder og data. Hjemmesiden opdateres så snart en fælde sender ny data og brugeren adviseres øjeblikkeligt via hjemmesiden.

Hjemmesidens opsætning gør at hver bruger kan bruge produkt og hjemmeside efter eget ønske. Hjemmesiden er opbygget således at styring af et stort antal fælder er let overskueligt. Via sidens virtuelle oversigtskort kan fælder placeres og observeres uden at man mister overskueligheden. Al relevant information såsom billeder, placeringsbeskrivelser, fælde ID osv. kan tilføjes den enkelte fælde. Datarapporter vedrørende en enkelt eller flere fælder kan udskrives og alt data gemmes og er brugeren tilgængeligt i minimum 10 år.

Til større erhverv giver hjemmesiden mulighed for flere brugerniveauer med henblik på ledelse af flere teknikker og med fuld rådighed over virksomhedens fælder.

Log ind på hjemmesiden her eller benyt linket i topbjælken.